آینده تکنولوژی جهان

این وبلاگ آینده تکنولوژی جهان را مورد بحس قرار می‌دهد.

آینده تکنولوژی جهان

این وبلاگ آینده تکنولوژی جهان را مورد بحس قرار می‌دهد.

قسمت دوم از آینده تکنولوژی

در ادامه قسمت اول ، تکنولوژی هایی که دنیا را متحول خواهند کرد را خدمت شمتا توضیح میدهیم  در قسمت و دو نمونه را توضیح دادیم ، در این قسمت سعی میکنیم که چند مورد دیگر از تکنولوژی های آینده برای شما توضیح دهیم

در ادامه قسمت قبل:


اینترنت اشیا:


اینترنت اشیا، همه دستگاه‌ها را از یخچال گرفته تا توستر، به هم وصل می‌کند و ما می‌توانیم آن‌ها را کنترل کنیم.

اینترنت اشیا هم پا‌به‌پای گجت‌های پوشیدنی پیش می‌رود. در این تکنولوژی ماشین‌ها با هم حرف می‌زنند و انسان‌های متصل به اینترنت بر آن‌ها نظارت دارند، کارهای‌شان را تحلیل می‌کنند و با توجه به نتیجهٔ پردازش این ابرداده‌ها عکس‌العمل نشان می‌دهند. یخچال، سطل‌آشغال و حتی توستر کامپیوتری شده و از همه مهم‌تر با هم شبکه می‌شوند. یکی از نمونه‌های شناخته‌شده این تکنولوژی، ترموستات Nest است. این ترموستات متصل به وای‌فای به شما اجازه می‌دهد که از راه دور و به کمک تلفن همراه خود، دما را تنظیم کنید. هم‌چنین می‌تواند الگوهای رفتاری شما را یاد گرفته و بر اساس آن برنامه‌های تنظیم دما بسازد. گوگل در سال ۲۰۱۴، Nest را به مبلغ ۳٫۲ میلیارد دلار خریداری کرد. شرکتی دیگر به نام SmartThings (اشیای باهوش)، که سامسونگ آن را آگوست امسال خرید، سنسورها و کیت‌های خانه هوشمند مختلفی را ارائه می‌دهد که می‌توانند چیزهایی مثل ورود و خروج افراد به خانه را کنترل کرده و در صورت نشت آب به شما اخطار دهد تا از این راه آرامش خاطر صاحب‌خانه را تأمین کند. اینترنت اشیا با میلیاردها سنسور، سیستم‌های هوشمند و اپلیکیشن در آینده تکنولوژی بازاری به راه خواهد انداخت که تاکنون نمونه‌اش را ندیده‌ایم. اگر کنجکاوید می‌توانید با روتر وای‌فای اینترنت اشیا را تجربه کنید.

 

واقعیت مجازی:

واقعیت مجازی امروزه بیشتر در بازی‌ها استفاده می‌شوند اما در آینده تکنولوژی آن‌ها به سوی تغییر دادن نحوه ارتباطات مردم خواهند رفت.ریشه‌های واقعیت مجازی در دهه‌های ۱۹۵۰ یافت می‌شود؛ زمانی که کامپیوترها به اندازه یک خانه بودند. یک مهندس برق جوان و تکنیسین سابق رادارهای دریایی به نام داگلاس انگلبرت (Douglas Engelbart) به توانایی کامپیوترها برای تبدیل شدن به صفحه نمایش دیجیتالی پی برد و اساس واقعیت مجازی را پایه‌گذاری کرد. تابه‌امروز پیشرفت چندانی در این زمینه ندیده‌ایم، حداقل نه آن‌طور که در فیلم‌ها دیده بودیم. اما اگر از درون عینک‌های واقعیت مجازی به آینده تکنولوژی در این زمینه نگاه کنیم چه خواهیم دید؟ خب، شاید ببینیم که واقعیت مجازی از بازی‌های ویدئویی فراتر رفته است. واقعیت مجازی چند نفره به دانش‌آموزان اجازه می‌دهد به سفرهای علمی‌ در اهرام مصر بروند، یا گروهی از دوستان جدیدترین قسمت سریال «بازی تاج‌وتخت» (Game of Thrones) را با هم ببینند، و یا سالمندان نوه‌هایشان که در آن سوی دنیا زندگی می‌کنند را از راه دور ملاقات کنند. آینده واقعیت مجازی در گوشی هوشمند شما رقم می‌خورد و در اصل، وظیفه واقعیت مجازی باید غنی‌تر کردن واقعیت به وسیله ایجاد ارتباط بین‌انسان‌ها به شیوه‌های جدید باشد نه ساختن توهم و خیال. اگر به این سو حرکت کند واقعاً جذاب خواهد شد.


منتظر پست های بعدی ما باشید...

 

تکنولوژی های آینده

تکنولوژی‌هایی که در اینده دنیا را متحول خواهند کرد:

نکته‌ای که در طول این مقاله باید به شما گفته شود این است که هر کدام از خبر‌ها و یا مطالبی که شما در مورد تکنولوژی هایی که تازه کشف و در آینده قرار است وارد زندگی روزمره ما شود نیاز به یک سری از آموزش‌ها و مقداری زمان دارد تا به صورت راحت‌تر وارد جامعه شود.به این مرحله که تکنولوژی به سر میبرد مرحله حباب میگویند. بعضی از تکنولوژی‌ها که وارد این مرحله میشوند.خروجی پیدا نمی کنند با این حال به نظر شما در اینده نه چندان دور چه تکنولوژی وارد زندگی  روزمره ما می‌شود؟ در 10سال آینده زندگی ما چه تغییر‌ی خواهد کرد؟ تکنولوژی‌های آینده به چه شکلی خواهند بود؟ تکنولوزی آینده چطور کار خواهند کرد؟ بزرگترین تکنولوژی آینده چه خواهد بود؟ به نظر ما با توجه به سرعت فعلی پیشرفت تکنولوژی در دنیا  حدس زدن آن اگر غیر ممکن نباشد،سخت هم نخواهد بود . در این مقاله ما سعی داریم شما را با تکنولوژی‌هایی قرار است در آینده وارد زندگی روزمره شما شوند آشنا کنیم  پس امید است که ما را در این مقاله‌ها دنبال کنید و که باعث خرسندی و شادی ما میشود. و لازم به ذکر است  که ما در این مقاله سعی داریم مهمترین تکنولوژی‌های آینده را معرفی کنیم:

 

 

 

 1- گجت‌های پوشیدنی

لنز هوشمند گوگل که در چشم تزریق می‌شود!

درحال‌حاضر یکی از داغ‌ترین موضوعات برای آینده تکنولوژی، ادغام آن با وسایل پوشیدنی است. عینک‌های که دوربین‌دارند یا ساعت‌هایی که به تماس‌های تلفنی شما پاسخ می‌دهند از تکنولوژی‌هایی هستند که امروزه طرفداران زیادی دارند.دانشمندان این صنعت اعتقاد داردندما فعلاً فقط تا این سطح از تکنولوژی نفوذ کرده‌ایم. و در آینده به کمک لوازم الکترونیکی انعطاف‌پذیر، درون لباس‌ها هم کامپیوتر نسب خواهد شد. اما بیشتر این گجت‌های پوشیدنی وابسته به تلفن‌های هوشمند هستند. نقطه اوج تکنولوژی پوشیدنی‌ها زمانی خواهد بود که بتوانند آزادنه و بدون هیچ مانعی کار کنند.

مایک بل (Mike Bell) می‌گوید:

تازمانی‌که وسایل هوشمند نتوانند به تنهایی و با اتکا به خودشان کار جذابی انجام دهند، بیش از حد پیچیده خواهند بود و نمی‌توانند انتظارات را برآورده کنند. این ابزارها باید بتوانند مستقل باشند و یک کار مهم را به تنهایی انجام دهند تا توجه مردم را جلب کنند. اگر علاوه بر این، بتوانند در زمان اتصال به تلفن‌های هوشمند کار دیگری هم انجام دهند، عالی می‌شود.

 

 

۲- برق بی‌سیم

 

تکنولوژی برق بی‌سیم اولین‌بار نزدیک به یک قرن پیش توسط تسلا به نمایش درآمد.

تسلای بزرگ (Tesla) بیش از یک قرن پیش این تکنولوژی را در سخنرانی‌های معروفش به نمایش گذاشت. این دانشمند یک لامپ را در هوا آویزان و آن را بدون هیچ سیمی روشن می‌کرد! تماشاگران هر بار از دیدن شاهکار او به وجد می‌آمدند، اما حقه‌ای در کار نبود و فقط القای جریان عامل این پدیده بود. در اصل، تسلا کارش را با مجموعه‌ای از سیم پیچ‌های بزرگ که میدان مغناطیسی تولید می‌کردند و باعث القای جریان در چراغ می‌شدند، انجام می‌داد. به همین سادگی! با فرا رسیدن آیندهٔ تکنولوژی، هر کجا که باشید به برق بی‌سیم دسترسی خواهید داشت، درست به همان راحتی که امروز به وای‌فای دسترسی دارید. وقتی در حال حرکتید تلفن هوشمند شما در جیبتان شارژ می‌شود، تلویزیون‌ها بدون نیاز به هیچ سیمی کار می‌کنند و ماشین‌های برقی در حالی‌که در خیابان قرار دارند سوخت‌گیری می‌کنند. در واقع، این تکنولوژی همین الان هم وجود دارد اما برای استفاده از آن در مقیاس بالا به زیرساخت‌های زیادی احتیاج داریم. دستگاه‌هایی که از این طریق شارژ می‌شوند باید با ایستگاه‌های شارژ سازگار باشند و همین مساله به تلاش زیادی هم از طرف سازندگان شارژر و هم سازندگان دستگاه‌های مختلف نیاز دارد. با این‌حال، داریم به بهره‌برداری از این تکنولوژی نزدیک می‌شویم.